Uuy Emzirmeden kesme günü geldi çattı. 2 yaşına geldi. Zor olacak ama nasıl olacak hazır olduğumda yapacağım. Sizde kulanan anneler var mı
GokturkAlp Uuy Ben tiksindirerek bıraktırma taraftarı değilim, bebeğime bunu yapmak içime sinmemişti. Memeyi azaltarak bıraktık biz, bir anda değil de 1 ayda bıraktı.
Selin Uuy emerek mı uyuyor yoksa kendi kendine mi. Eğer emerek uyuyorsa işiniz biraz zor onun yerine farklı uyku metodu bulmak lazım çünkü allah kolaylık versin
Uuy GokturkAlp bende tiksindirmek istemiyorum kimisi biber ketçap falan sürüyor. Ben bu şekilde birşey denemek istedim . Yine aynı yönteme çıkıyor bir nevi ama blmiorum . Gündüz değilde gece kalkıp kalkıp emiyor. Gündüz de uyandığında emmek istiyor
Uuy Selin yok sallayarak uyutuyorum .gündüz uyandığında emer oyun aralarında falan emer ama uyanınca direk meme yoksa agliyor
Aymiraaa Uuy bebeği tiksindirerek bıraktırmak ileride paikolojisi için hiç iyi değil ve güvende hissettiği memeden tiksinirse ileride güven problemi yaşayabileceği yazıyor bir çok yerde yavaş yavaş azaltarak bıraktırmayı öneriyor doktorlar bile o yüzden sabır taşını denememenizi tavsiye ederim