masalgzde Kızlar 2 aylık bebeğime şurup değil bu Damla’dan verildi kullananlar kaç damla kullandınız??
Burcin93 masalgzde bende kullandım açıkçası çok bir faydasını göremedim benim dr sabah akşam bir tatlı kaşığı demişti 22 günlük bebeğim belki sizde işe yarar
Papatyam1703 masalgzde ben kullanıyorum ama çok düzenli değil onu verdiğimde sanki kızım daha zorlanıyor doktorum günde 2 kez sabah akşam 15 damla olarak verdi eczacı ise üstüne 20 damla yazmış
Fatmahumagok masalgzde çocuktan çocuğa değişiyor fayda edip etmemesi bence bize de bir tek onun faydası oldu sabah 10 damla akşam 10 damla kullanıyoruz,
Elizim masalgzde canım biz de ona 10 günlükken başladık günde 3 defa 6ile 10 damla arası veriyorum ama öyle mükemmel diyemem biraz hafifletti sadece
masalgzde Bilge12 biogaia bende kullanıyorum ama o bağırsak tembelliği yapabiliyor çok kullanamıyorum çünkü lavman gibi içirince hemen bütün içini boşaltıyor
Mehmetalininannesi Günde 20 damla iki kere ddiler oylede yazio zaten ben 10damla veriyorum dun başladım daha kullanmaya
Gorkemm masalgzde yaklaşık 2 ay kullandım. Hicbir faydasını görmedim. Onun yerine biogaia kullanın 3 gün de sonuç aldim
Bilge12 Asafeymeninannesi Bizde ishal yapmadi gaz cikarmasina yardim etti demekki cocuktqn cocuga fark ediyormus
Buketasell Ben 20 damla veriyorum bna eczaci deri gunde 1 kez versen diye bizim biraz gazli olunca gunde 2 kez veryorum