ketcapli_lahmacun Maşallah oglunuza benimyavrumla iki gün var aralarında,Şöyle başlıym eşim yemek ismarlamıştı balık canım cekmişti yedim oh mis baktım eşim aradı dedi biraz işleri var geç gelebilir dedim bende madem geç gelir uzanıym biraz bende uzandım iki üç dakika sonra içimden pıt diye bir ses geldi ve hissetim bir kalktım suyum gelmeye başladı hemen eşimi aradım adam nasıl o trafikte geldiğini şaşırmış çok paniklemişti hastaneye götürdü saat 7 de akşam ertesi gün saat 12:15 gece normal dogum yaptım ama dogmun güzel geçti ama doğumdan sonrası kyabustu egetim araştırmada dogum yaptım resmen deneme tahtasıydım onu geçtim öğrenci kız yanlış dikti hiç uyuşturmadan o iğnenin girip ciktıgını herşeyı hissediyodum Ağrı’dan kıvrılıyodum sonra tektar yurtıp diktiler ben içimden daha çabuk birisinde evime gidiyıim diyodum yavrumu ellerime verdigimde unuttum her şeyı şükürler olsun Allah tüm isteyenlere versin inşallah en enteresenda hamile olduğumu öğrendiğim gün de balık yapmıştım miydem bulamadığında ögrenmiştik doğuma gidermende balık yiyip gittim ❤️🥰🥰🥰🥰🙉😘😘🙈🙉🙈