emirinannesi17 Kızlar acil lütfen cevap verin çok önemli 29 aylık kızım var göz altları morardı ya sanki dövülmüş gibi sebebi neden olur eşim görevlere gidiyor bu ara dönünce doktora gidicez ama sebebi nedir acaba başına gelen varmı ya 😔
Beyzazeynep emirinannesi17 alerji olma ihtimali var aniden olduysa hep varsa gebiz eti olabilir kansizlik olabilir
elha_3 emirinannesi17 bizimde öyle oluyor arada geliyo gidiyor sanki ben doktora sordum normal o göz altı morlukları fln dedi yada genetik olabilir dedi korkulacak birşey değil yani
emirinannesi17 elha_3 bakalım her doktor aynı şeyi söylemez belki kansızlık ve vitamin eksikliğide olabilir bilmiyorumki yemek yemiyor sadece yediği yoğurt çorbası makarna ve süt içiyor hergün
Kubra5657 emirinannesi17 demir eksikliği olabilir canım uykusuz kaldıysa suyu aç içtiysede olabilir ama en önemlisi demir eksikliğinden olabilir diyorlsr
emirinannesi17 Kubra5657 teşekkür ederim canım doktora goturcem inşallah en kısa zamanda eşimin işine belli olmuyor hep görevlerde oyuzden izin işi sıkıntı oluyor 🤷🏽♀️
Kubra5657 emirinannesi17 geçmiş olsun canım her bebekte illaki ara da oluyor sıkma canını Allah başka dert vermesin inşallah 🤲🏻❤️
Vera1810 emirinannesi17 canım uykusuzluk. Ve yorgunluk olabilir.susuz kalmıssada olabılır benım kızımın hemen çöküyor yüzü gözü anlıyorum su içmedi yeterince