BegumunAnnesiii Arkadaşlar meraba kalça çıkıklığı için kontrol ultrasonu devlette randevu alınıp mı gidiliyo yoksa randevu almadan gitsem bakarlarmı bebeğim henüz 25 günlük bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi
Arenbuse58 BegumunAnnesiii Özel hastanede yaptırdım randevulu devlette yer bulmak çok zor geç kalınmadan yaptırın
Birsen2 BegumunAnnesiii yeni doğan bebeklere öncelik veriyorlarmış randevu almaya gerek yokmuş çocuk doktoruna gidiyormuşsun
MatmazelDeniz BegumunAnnesiii doğum yaptigimiz gun bize ultroson için gun verdiler sizinde oyle olmalıydı
HayriyeBal81 1.5 2 aylıkken bakılıyor kalça çıkıklığına önce randevu alıyorsun canım. Boşluk yoksa 1 ay sonrasına veriyor bizim gibi 🙄
BegumunAnnesiii HayriyeBal81 çocuk doktoru genelde boş oluyo burda ama 40 gün beklememe önceliği var diye kalça ultrasonuna randevu almam gerekiyomu onu merak ettim canım tesekkür ederim
BegumunAnnesiii Arenbuse58 özeli bende düşündüm de devlette yapıyomus devlet burda yoğun değil die devlete gitmek istedim açıkçası eğerki yoğunluk varsa bende özel tercih ederim çok tesekkür ederim
BegumunAnnesiii MatmazelDeniz özelde doğum yaptıktan 3 gün sonra çocuk doktoru gördü 1 aylıkken çağırdı ama ben doktorun ilgisini beğenmedim açıkçası oyuzden başka çocuk doktoru veya devlet tercih edicem
merve0128 BegumunAnnesiii önce çocuk doktoruna gidiyorsunuz kayıt açıyor öyle gidip randevu alıyorsunuz ben devlette yaptırdım 2 ay sonra verdiler
hunilimomm BegumunAnnesiii yeni doğan bebeklerin öncelikleri var canım zaten hemen çekiliyor çocuk doktoruna gidiliyor o seni hemen yönlendiriyor ben 10 dk felan bekledim hemen çıktı sonuçlar doktorun ekranına
demetdemircioglu BegumunAnnesiii evet çocuk doktoru ultrasona yönlendiriyor ilk cocugum 2018 doğumlu onda hemen gidip cektirebilmiştik 2. Cocugum 2020 li randevu verdiler
DhaS BegumunAnnesiii biz aldık randevu kırkı çıktıktan sonraya verdi bizede devlete gidiyoruz bakalm hayırlsı işallah bişey çıkmaz bebişlerimizde