GizemCengiz Bebegimin ustunu degismekten bir hal oldum. Uyurken surekli terliyor. Uyandirmali miyim bilmiyorum siz ne yapiyorsunuz?
Asya2402 GizemCengiz Ben sürekli bez koyuyorum sırtına.Aynı durumdayız ve soğuk ortamda bile terliyor.Genetik olabilir bilmiyorum
TospikDefneninAnnesi GizemCengiz bende durayım burda. Geçen kayınvaldem çok terleyen bebekler çok hasta olur dedi. Hakkattende öyle. Çok hasta oluyor. Kafası o kadar terliyorki yastık sırılsıklam. Üst değiştirmekten yastığın öbür yüzünğ çevirmekten ve hatta yastık yüzü değiştirmekten bir hal oldum
green Ben bir site de okumuştum sizi endişelendirmek istemem ama bebeğiniz aşırı terliyorsa diye bir başlık vardı.Doktoruna sordunuz mu acaba ?
Destina GizemCengiz doktoruna sor canım büyük ihtimal Demir eksikliği. Bebeğim dün 4 aylıktı aile hekimi Demir takviyesi verdi doktoruma sordum. Aşırı terleme,el ayakta buz kesme varsa hemen başla dedi. O yüzden başlamama kararı aldık 5. Ayda başlayacağız.
TospikDefneninAnnesi Zehrafth hiç sormak aklıma gelmedi. Postu görünce şimdi aklıma geldi. Ama sorucam