Sahraligunler 2 ay 28 günlük kızım sabah beste uyandı bu saate kadar toplasan yarım saat uyumadı sürekli ağlıyor kuşakta susuyor uyuyor iki dakka sonra uyanıyor arkadaşlar ben sıyırdım kafayı cidden
Dilanbozkurt Sahraligunler canım oğlum 3 ay 22 günlük 3 ayı dolana kadar günde 10 dakika uyurdu ayağımda geri kalan tüm zamanlarda ağlardı. Halimi düşün artık her gece ağlıyordum her gece eşim korkudan ölüyordu kafayı yicem diye. Şimdi melek oldu
Papatyamsi Sahraligunler bende böyle post arıyordum bende sabahtandir deli gibiyimm 3 aylığız oğlum gündüzleri hic uyumuyor artik hep kucakta hep de ayagimda cok yoruluyorum artık 🤕😑
Si_se_ta_be Sahraligunler Seninki artık büyümüş uyumamasi normal benimki 2 günlük 2 gündür toplasan doğru düzgün 5 saat uyumamış tır
plakayerli Dilanbozkurt üç ay dolunca kendi kendine otomatikman mı sakinleşti ay darısı başımıza. Gazları mı bitiyo bi anda acaba
Sahraligunler Dilanbozkurt çok kötüyüm bazen ağzıma yastık basıp on beş yirmi dakika ağlıyorum dişlerimi sikmaktan dişlerim ağrıyor inanın çok zorlanıyorum napiyosam rahat etmiyor duş masaj müzik ninni beyaz gürültü her türlü şeyi yapıyorm yine aynı yine aynı
Yasemin4224 Benm bebeğim de aynı toplasan 1 saat uyumuyor 2 aylık ne zaman düzelecek ne zaman bitecek bu günler