Feyzam_12 Hanımlarr kızım bugün 2.ay aşısı oldu ve 3.ayında rota aşısını söyledi dr(sağlık ocağındaki).. Aranızda rota aşısı vurduran var mı çocuğuna?
Esilahanm1 Feyzam_12 ben yaptirdim canım igne değil damla şeklinde ağzına damlatiliyor iki aşı arasinda 2 ay olmasi gerekiyor ebnde 3 ayda 1m dozu yaptirdim onumuzdeki ay 2.sini yaptircam
Damalakkoo Feyzam_12 biz yaptırdık canım 2 doz olarak tanesi 370 liraya sorduğum bütün doktorlar yapılmasının daha iyi olacağını söyledi
Elisaminannesi Feyzam_12 tabii bulaşıcı hastalıkmış agir geçirir dedi doktorumuz ates ishal kusma olur mus allah korusun tedavisi hastane de yatırarak yapılıyormuş kesinlikle yaptırın dedi doktorumuz
zeynepbalci Elisaminannesi kendimiz yapınca sağlık ocağına bilgi vermek gerek mi bi kayıt yapılıyo mu aşı olduğuna dair
Elisaminannesi zeynepbalci zannetmiyorum öyle bisey demediler özel asi olduğundan sanirim ben bilgi vermedim
bbmoms Feyzam_12 6bucuk yaşında oğlum var hepsini yaptırdim zamanında şimdi 2bucuk aylık oğlum var ona da üçüncü ayda menenjit ve rota yapılacak dedi doktor imkanınız varsa hepsini yaptırın tabi ki
Deniz_cem2503 Feyzam_12 370 lira gibi bi fiyatı var imkanınız varsa yaptırın bence bulaşıcı bir virüs ve hastanede yatmadan geçmiyomuş ağır bir hastalık ben birinci dozunu yaptırdım ağızdan yapılıyo zaten hiç bir yan etkisi de olmadı
Esilahanm1 Feyzam_12 rota virüs die bi hastalik var bebekten bebege bulaşıyor cevremde bi kac kişinin bebegi oldu çok ağır bir hastalık ölüme kadar gidebiliyor
ikizlerinannesi2985 Feyzam_12 bir çok kişi yaptırıyor canım. 2 dozunu ben de yaptırdım 3.ve5.ayda. ağızdan yapılan bir aşı
JackDaniels Feyzam_12 Rota ciddi bi virüs. Bence yaptırılmalı. Ben ilk dozunu yaptırdım ikinciyi cuma günü yaptıracağım. Bulaşı çok kolay. Doz fiyatı 370₺ civarı idi. Bütçe ayırıp mutlaka yaptırılmalı🙏🏻