Kuzeybabyy Bebeğimi oturtmaya çalışıyorum oturuyor ama öne doğru eğiliyor ellerini ağzına sokmak için iki büklüm normal mi acaba daha zamanı var gibi sizin bebeişlerde öyle mi yapıyordu bebeğim beş buçuk aylık
Kbrasg Kuzeybabyy 4 aylık benım kızımda öyle bi arkasına yaslanıp dursa oturabilecek ama asla😊 kendını öne atıp iki elini birden ağzına sokma çabasında🤣
Gulsen4224 Kuzeybabyy ah ah benim kızım 2,5 aylıkken kafayı kaldırmaya çalışıyordu şimdi tam 4 ay kalkıp oturuyor resmen 🤭🤭😅
Papatyaninannesii Kuzeybabyy benımde 5.5 aylık tam aynı durum ya öne eğiliyor yada kaydıra kaydıra yatar pozisyona😂
Gulsen4224 Papatyaninannesii bi görsen varya ben şok oluyorum oğlum hiç böyle hareketli değildi ıkına ıkına yastık altında ya onuda destekliyor hanım oturuyor hatta öne Bile yıkıldığı oluyor ben şaşırıyorum bu kızceye😅☺️
kahvekokusuu Kuzeybabyy 4 ay 1 haftalik emekledi ama halen oturmuyordu dediginiz gibi one atiyordu kendini düzgün oturmaya 5bucuk aylikken basladi
harley kahvekokusuu 4aylıkken mi emekledi ayy bizimkide emekler mi yan dönüp yüz üstü dönüyor ama kolu altta kalıyor onu kurtaramıyor ağlıyor
kahvekokusuu harley vaktinde emeklesin hic acele etmeyin valla cok zor pesinden kosmak😂🤦♀️ simdi 1 yasinda benim oğlan butun gun koltuk tepelerinden atlama kapilara tirmanma pesinde
kahvekokusuu harley pesinden dolanmayla kalmayip pacana yapışıp cekecek hadi gel oyun oynayalim der gibi😂 birde sen mutfakta biseyler yaparken gelip senin ayaklarinin üstüne basip tezgaha yetişmeye çalışacak 😂 bak bunlar iyi gunlerin