kbrasahhbz1 Bebeğimin kıyafetlerinde hep lekeler kalıyor özellikle boyun kısmında sarı lekeler var zıbınlarından da lekeler geçmiyor üstüne tuvaleti geçtiği zaman ne yapabilirim ? Siz Bebeklerinizin kıyafetlerini nasıl yıkıyorsunuz hangi ayarda ?
Minikkurabiye kbrasahhbz1 kakası çıktığı ,lekeli kıyafeti, sıcak suda bekletiyorum. Beyaz sabunla biraz çitiliyorum sonra uni baby sıvı deterjan ile 30° ye atıyorum mis gibi oluyor 😉
Baharbek Ben lekeli yerlete leke sıkıcı sıkıp atıyorum yıkamaya öyle geçiyor. Uni baby sıvı deterjan kullanıyorum hassas programda 30 derece yıkıyorum
Ebrugzbk kbrasahhbz1 çok kirliyse direk elimde yıkıyorum 30 derece çıkartmaya biliyır onun dışında rendelenmişte satılıyor hafif ılık suda eritip öyle makinaya kokuyorum
Brsnysr kbrasahhbz1 baby me çamaşır suyu tozu dio baktım şimdide kullandığım zaman 2 defa durulattiriyom
kbrasahhbz1 Minikkurabiye bende bekletiyorum ama badilerin yakasındaki sarılıklar gitmiyor acaba ayarını mı yüksek yapsam
kbrasahhbz1 Minikkurabiye kakası çıktığı kıyafetler olsun çıkmadığı kıyafetler olsun hep lekeli kalıyor acaba neden . Ek gıda da beslenmiyor ki sadece anne sütü damlıyor yakasına o da kalıyor sarı sarı leke olarak 🤦🏻♀️