Yalin GlsMrt haklisin takiliyor insan ama gercekten takildikca olmuyor,biraz kafayi bu anlamda rahatlatmayi dene. Ben de ayni seyleri yasadim, nasil olacak derken 36 gunluguz uç olustu ve emiyor, sen de yasayip görüceksin🙏🏻
Merrcimek GlsMrt Malesef canım almadı. 3 aydan sonrada meme reddi yaptı. Şimdi düzelmeye başlıyor. 6 ay 19 günlük oldu
Durununannesi_ GlsMrt bir göğsümün ucu yoktu. Areo kısmını çimdikler gibi tutup ağzına koyuyordum, o şekilde emiyordu. Yani C şeklinde tutma var ya onu daraltarak çimdikler gibi tutacaksın memeyi, ağzına vereceksin.
GlsMrt Durununannesi_ herseyii denedim..dun biraz tuttu..sringayla veriyoduk.onun gibii gelsin istiyi hersydle..gelmeyincede birakiyi
Birgaripanne GlsMrt Aynı sıkıntıları yaşadım. Silikon ucu kızım hiç kabul etmedi. Pompa ile sağarken hafif ucu çuktığı gibi tutturmaya çalıştım. Öyle öyle hafif çıktı. Şimdi göğüs ucu olmasa da o hemen kavrıyor. Zamanla alışıyorlar. Sadece biraz uğraşmak lazım. Aslında göğüs ucu ile emmesinin alakası yok. Kahverengi kısmı aldığı için uç olmasa da sıkıntı değil.
GlsMrt Birgaripanne yok almiyo..aliyosada 1 dk anca..ondan sonra kavga ediyo.bugun 5.gun ama halen emmek icin caba yok.pompayla sagiyorum.