Kbra6161_ Merhaba önümüz bayram bebeğim 26 günlük gezilirmi ne düşünüyorsunuz büyüklerden duyduğum akşam gezme diyolar yenidoğan anneleri siz ne yapıcaksınız?
Serapkocak Kbra6161_ benim kızım 28 günlük bikaç kere çıkardım uyku saatine denk getirdim bayram da çıkıcaz hatta ufak çaplı Bi tatil de düşünüyorum çünkü çalışmaya başlıcam ve bebeğimle vakit geçiremicem
Serapkocak Kbra6161_ benim tavsiyem sıcak saatlerde çıkmayın sıcaktan çok etkileniyorlar Bi kere denedim ve hemen eve geri geldim akşam daha iyi oluyor
Baharbek Akşam çıkmak içinize sinmiyorsa gündüz çıkabilirsiniz yakınlarınızı gidip görebilirsiniz gündüz. Benimki de ramazan bayramında 1 aylıktı öyle yapmıştım hoş 40ı çıkmadan akşam iftara falanda gitmiştik birşey olmadı çok şükür.
Cemreninannesi11 Kbra6161_ pek kulak asmadım söylenenlere ben gecede çıktım gündüzde çıktım doğduğu günden beri
Cemreninannesi11 Kbra6161_ ben o kadar çıkmamaya alışmışım ki ruhum bunaldı hamilelikte korona olmamak için hastane harici çıkmadım ee yaz geldi şimdi çıkıyorum artık ama göz nezlesi olmuşum mevsimsel eşimde diyoki dışarı hiç çıkmadın bi çıkmaya başladın böyle oldun normalde ilk baharda olurdum her sene ilk bahar mı kaldı şimdi
[silindi] Kbra6161_ doğdu eve geldik ilk iki gün ben yorgundum ama sonra her gün sabah ve akşam çıkardım. Şimdi 3.5 aylık hala her sabah ve akşam çıkarıyorum.