Safiyyekbr Merhaba kızlar dün gece kızım sürekli kustugu için hastaneye götürduk serum takıldı ilaç yazdılar salgın varmış o yüzden olduğunu söyleyip gönderdiler serumdan sonra 6 7 saat hiç kusmadi yeniden başladı ishalde oldu aynı sorunu yaşayanlar var mı
Janyaa Safiyyekbr merabalar benimde oğlum aynı şekilde hastalandı kusma ateş ishal ve boğazında şişme oldu biz 15 gün boyunca çektik tam 500gram verdi oğlum salgın varmış dediler antibiyotik ateş düşürücü falan kullandım ama bizimki biraz uzun sürdü çok ağır atlattı
Safiyyekbr Janyaa o kadar uzun sürüyor mu😞 hiçbir şey yemiyo 18 aylık sadecw ann me sütüyle dün geceden beri yiyeceğini de hic zannetmiyorum zaten iştahlı bir bebek değil
Janyaa Safiyyekbr valla inşallah sizin kısa sürer benim oğlum 6 ay 22 günlük oda hiç birşey yemiyordu sütü bile sadece uykuluyken içerdi sabah kadar durmadan ağlıyordu kaç kere götürdüm hastaneye ama hiç bisey fayda etmedi maalesef 15 gün boyunca çekti bu rahatsızlığı ve hala kendime gelmiş değil
ikizannesi57 bnm oglumda 3 gundur bole su bile icse kusuyor asiri dercede ishall goturdum serum taktilar biraz iyi geldi ama tekrar basladi tekrae bugun goturdm bi serum daha taktilar salgin var dediler banada obur cocuklarimdada belirtiler basladi 😭