Balbebek_Egemen Merhaba anneler Ankara Sincan lokman hekim hastanesinde sünnet ettiren varmı varsa memnun kaldımı ve doktorun ismi ve sünnetle ilgili hiç bir fikrim yok ne nasıl olucak fikirlerinize ihtiyacım var oğlum 2.5 yaşında
Badem Balbebek_Egemen benim oğlum 3 yaşında. Doktor bir yaştan önce yaptirsaydiniz dedi. Şimdi 5 yaşa kadar bekleyin dedi. Pedegogla görüştüm o da bekleyin ki anlatırsınız sizi anlar o zaman dedi. Şuan bekleme kararı aldık. Yaptırırsanız deneyiminizi paylaşır mısınız
Mom0976 Balbebek_Egemen Sincan’da sevgi kliniğinde klips yöntemiyle yaptırdık 500₺ ve baya ilgili onur bey. Tavsiye ederim
Gunsss Mamakta Onursal Yıldıza klipsli sünnet yaptırdık biz sorduğunuz hastane ile ilgili bilgim yok postunuz üstte kalsın
Balbebek_Egemen Badem biz Ağustos gibi yaptırmayı düşünüyoruz eğer bizede aynısını söylemezse doktor yaparsa sizinle paylaşırım
ZHE Badem ben ilk oğlumu 45 günlükken ikinci oğlumu 3 aylıkken yaptırdım çok rahat geçmişti sadece ilk gün aglıyorlar
Balbebek_Egemen Mom0976 klips nasıl oluyor ne zaman ve kaç yaşında veya aylıkken yaptırdınız anestezi falan yaptılarmı
Mom0976 Balbebek_Egemen 2 aylıkken yaptırdık sadece o bölgeyi uyuşturuyorlar. Klips demek dikişsiz demek