Masaldeva Kızlar bebeğim 3aylık biyere gideceğimiz zman eşim puset örtüsü takmak istemiyor ben salgından dolayı puset örtüsü kullanmak istiyorum siz kaç aya kadar kullandınız
Rose1221 Masaldeva ben 6 aya kadar kullandım pandemi döneminde çok işime yaradı hatta şimdi bugün satışa koydum düşünürseniz satabilirim 😊
Rose1221 Masaldeva ayrıca çıtçıtlarını yarım da kapatabilirsiniz rüzgardan korur. Uyuyunca da tam kapatırsınız gölgede mışıl mışıl uyuyorlar
Deletedmom27337 Masaldeva bu sıcakta çocuk içeride bunalır bence kullanmayın. Biz 40 çıkana kadar sadece hastaneye giderken kullandık mart ayında bir daha kullanmadık. Hemşireler yüzünü örtmeyin dedi
duygu3437 Masaldeva valla ben sadece 40 çıkana kadar hastanede kullandım sonra ne puseyi nede örtüyü kullandım ben daralıyor içinde çok sıcak çünkü aldığıma da pişman oldum yalandan para verdik 😂
Masaldeva Rose1221 tşk ederim ben almıştım 3aylık bebeğim zaten kullanıyrm ama eşim artk kullanmayalım bizim gibi 3aylıklae artk kullanmıyor abartıyrsn falan dedi o yüzden annelerimize sormak isttedim ben abartyor muyum diye😂
Rose1221 Masaldeva ben dışarda gezdirirken kullanıyorum ama tam kapatmıyorum. Akşam üstü esinti oluyor bulunduğum bölgede.
Masaldeva Deletedmom27337 eşimde aynısını söylüyr ama insanlar eğilip bakıyorlar insan sinir oluyor ben bebeğime bakmak için kaldırdığım an örtüyü millet eğilip bakıyor
Deletedmom27337 Masaldeva ters çevirerek taşıyın yada kanguru kullanın. Sıcakta nefessiz kalma ihtimali var malesef. Şöyle düşünün sıcakta sadece maskeyle ne kadar bunalıyoruz. Ki o bebek sadece burnundan nefes almayı biliyor daha 🤷🏻♀️