Ipeksarii57 Merhabalarrr kızım 12 günlük gaz sorunu başladı doktora gittik dün kontrolü vardı bir tane damla verdi iyi geliyor ama her zamab damla vermek istemiyorum sizlerde bu durumda olan var mı varsa ne yapıyorsunuz bebeklerinizin rahat etmesi için 🙄
senbebek2021 Ayak tabanına acı elma yağı ile masaj yap canım birde gaz damlası değil probiyotik kullan biogaia tavsiye ederim ben tam 2.5 ay kullandım sonra bıraktık suan 5 aylık olduk
Ipeksarii57 senbebek2021 Damlayı doktor verince bend ekullanmaya başladım işe yarıyor ama yine de etkisi geçince başlıyor gaz sorunu acı elma yağını da deniycem mutlaka 🙏 Teşekkür ederim 🌹
senbebek2021 Ipeksarii57 doktorlar genelde bitkisel içerikli gaz damlası veriyor ama benim doktorum kesinlikle önermiyor. Probiyotik en azından bağırsaklarda faydalı bakterileri çoğalttıpı için iyi geliyor. Birde alerji açısından değerlendirmeniz tabsiye ederim. Vucudunda kızarıklık döküntü var mı? Gaz çıkışı ve kakası gürültülü mü? Kakasında mukus var mı?
Ipeksarii57 senbebek2021 Dediğiniz gibi bitkisel içerikli bir gaz damlası verdi dunden beri kullanıyorum herhangi bir sorun uok vücudunda kakasını sarı doktorumuz gayet iyi olduğunu söyledi. Ilk günden beri kakasını yaparken sesli yapıyor evet gaz sorunhlu yokkken de böyleydi hala devam ediyor gürültü. Kakasında mukus yok ilk baştaydı geçti suan normale döndü