Splash-Splash-Love Ttuce Sürekli vererek. Ne kadar reddetse de vererek. Ben vermedim bin pişmanım parmak emiyo ve bu beni delirtiyo
Tcolak Ttuce ben ne emzikler aldım şuan kızım 10 ay 10 günlük tutmadı bir turlu ikinci geliyor şimdi hemen ona vericem bence hastanede doğar doğmaz verilmesi gerekiyor
Zelisblt Ttuce 2 aya kadr kızımda tutmuyordu diliyle itiyordu, bnde elimle tutuyordum ilk başta itmeye başladı 3 4 dk öyle tutuyordum ağzında oda pes etti emmeye başladı 3 4 günde ttu yani :). 9 aylıkken bir anda kendisi bıraktı :)
Deryadila25 Senin 100 gitti benimki kac katı gitti ama bebeişim tutmadı yinede elimde her markanın emzigi var😂
Deryadila25 Tcolak aynen ben odaya gecer gecmez verdim iki gün agzından cıkarmadı ama memei tam tutmuyordu annem kızdı emzik verdin boyle oldu cıkardım agzından kızım memeyi emdi ama emzigi bıraktı naptıysam almadı keşke annemi dinlemeseydim😂
Birprensannesi_ Tcolak cıx tutmayan çocuk tutmuyor 🤣 bende oğluma 40ı içinde denedim öğürüp atıyodu emzıgı agzından kızım dogdu gun emzıgı agzına verdım oda böğürerek attı emzıgı bıdaha da tutmadı 🤣 dogar dogmazla alakası yok bunun bacım bebekle alakalı 😅
cagankusunannesiii Ttuce doğar doğmaz odaya geldik ağzına verdim Philips avent ti emzik hiç tereddütsüz tuttu ondan beri de emiyo uyurken istemediğinde kendi çıkarıyo ağzından
Mom9870 Ttuce Ben ilk zamanlar denedim tutmadı bıraktım vermeyi. 4. Ayda deneyeyim dedim hemen tuttu, tutuş o tutuş yani. Hala zaman var dert etmeyin. 😂
Twinsmomee Canım bende tutturamadım ama geç denemiştim,sonradan öğrendim ki bir yöntem varmış emziği ağzına verip tuttuğunda çekiyormuşsun verip çekerek bebeğin yakalamasını sağlıyormuşsun dene bakalım belki işe yarar
akidesekerii Ttuce Tutmadı öğürdü hep, 5 aylıkken oyuncak kutusunda emziği gördüm yıkayıp verdim dişlerini kaşısın diye başladı emmeye 2 aydır kullanıyoruz 😅
Guligul Ttuce emzige alissa dert alismasa dert… bizimki cart diye alisti aylarca birakmadi ve belki 20-30 emzik harcadik kemirip kemirip atti. Sonunda bir gunde kendiliginden birakti kurtulduk. Resmen bez parasi gibi emzige para harciyorduk 🤦♀️
Esra_2020 Ttuce 1 aylikken avent ultra air ucu pütürlü gibi onu sevdi ve tuttu pütürsüz olanini da aldi ama cok emmedi sevmedi atıyordu agzindan👍
Browni_61 Ttuce o attikca siz verin agzina koyup elinizle tutun biraz agzinda atmasn suan cok emmez zaten birz cekip atar cenesi ağirır kuck dha
Tugba5252 Ttuce kuzum e bebekde bay me emzik var 0-2 ay olani ondqn al saniyesinde tutar obur emziklere gore kucuk emin ol rahat edersin bnde bir suru emzik aldim en iyi markadan bibs bile onu tuttu