Unibabyyy Bebeğim 8 aylık bu ayda neler verilmeli acaba ne yedircemi şaşırdım yumurta alerjisi var fikir verir misiniz tecrübeli anneler 🥰
Alpbebek2 Unibabyyy canım daha erken başlaman gerekmiyormuydu 6 aylıkken başlanıyor çok geç kalmayın yoksa ek gıdayı istemez bizimde alerjimiz vardı şuan ben diyetini açtım hiç belirti yoktu biraz kizariyordu yüzü şimdi arada bir çıkıp kayboluyor ne yapacağımı şaşırdım
Unibabyyy Alpbebek2 Yüzü çok kötüydü önce isilik gibi başladı sulu yanık gibi bi hal aldı kakasinda mukus vardı çok kusuyodu
Alpbebek2 Unibabyyy benimde bebeğime alerji dediler ama öyle çok bı leke yok çıkıyor kayboluyor kusmada yok sukur 6 aylık olmasını bekliyorum test yapayım diye siz test yaptınız mı 40 günlükken negatif çıktı
Unibabyyy Alpbebek2 başladım zaten 5ayliktan beri yediriyorum ama farklı şeyler denemek istiyorum artik
Sanem_05 Sebze çorbası yapabilirsin canım, kıymalı çorbalar yapabilirsin kahvaltıda yulaf muz pekmez labne verebilirsin. Meyve püreleri yoğurtla meyveyi karıştırıp verebilirsin. Sütlaç yapabilirsin, muhallebi yapabilirsin
Unibabyyy Sanem_05 muz ve pirinç unu çok kabız yapiyo doktor verme dedisutlac ve kıyma deneyim o zman bi de mücver ve pankek yiyebilir mi acaba
ikizbabymom Unibabyyy çilek dışındaki meyveleri verebilirsin semizotu yemeği,ayran aşı yapabilirsin kahvaltı önerisi mi istiyosun