Esliminannesi Kızlar kızım 10 aylık son bir haftadır parmaklarını ağzına götürüp kendini kusturmaya başladı. Aşırı yıprandım her gün 3 posta kızımı yıkıyorum halıları yıkıyorum . Onu bunu geçtim gelişimi sekteye uğrayacak diye korkuyorum . Başına gelen ve çözüm yolu bulan var mı ?
Nicksiz Esliminannesi biri 21 biri 9 aylık ikisindr de aynı huy var bıktım artık temizlik yapmaktan yetişemiyorum bi yere bayadır da var oğlum zayıfladı iyice kızım kilolu o kadar kusmaya rağmen
[silindi] Esliminannesi acı bişeyler var onlardan mı sürseniz tırnak yiyenler için tabi zararı yoksa bide bu davranışı niye yapıyorlar nedenini bilmek gerekir
_elmaliturtam Esliminannesi ayy benim kızım 7.5aylik arada oda çok yapıyor ama kusmuyor kusma evresine gelene kadar sokuyo parmağını ağzına 😬sizin ki daha büyük birde kusturuyormus bı şekilde unutturmak lazım
Esliminannesi Taze-Anne28 eldiveni dişleriyle tutup çekiyor malesef . Onlar bizden Zeki yemin ederim beni yenmeyi başarıyor 😢
Esliminannesi Nicksiz ancak çeken bilir etrafındakilere söyleyince , geçer bi süre sonra çok takılma diyorlar ama her gün defalarca halı , çocuk , yatak yorgan yıkayan bilir bu işin zorluğunu 😢
Esliminannesi _elmaliturtam malesef acı bi haber Eslim de önceden sadece parmağını sokuyordu öğürüyordu ama kusmuyordu . 10 aylıkken kusmaya başladı
Esliminannesi Woody tepki vermedikçe daha çok sinirleniyor parmaklarını daha çok içe sokuyor . Napıcam şaşırdım
Woody Esliminannesi evet öyle oluyor bir süre 🤷♀️🤷♀️ dediğim gibi unutacak zamanla. Bütün çocuklar yaptı bir dönem çevremdeki