smiletolife Annem bu gün balkonda uyudu sabah uyandırayım dedim ayağını kene ısırmış hastaneye gidiyor şu an korkuyorum ya başka yerlerde yumurtası var mı? Ne yapmalıyım ?😖😖
Balkuzucuklarinannesi smiletolife çok geçmesi olsun canm bi yerden gecmstir disaridan yesillikten flan evde sanmiyirum pek ama
Saripapatyammm smiletolife Benim annemide isirdi gecen hafta. 2 gune 1 kan tahlili aldilar. Zehirlememis cok sükür. Kendiniz cikarmadiniz insallah.
Balkuzucuklarinannesi smiletolife bağ bahceniz varsa ordan da gelmiş olabilir. Umarım birşey yoktur icine girmismiydi kene siz mi cikarttiniz
smiletolife Balkuzucuklarinannesi hayır sağlık ocağına gittik ilk risk almadılar hastaneye çıkartmaya gidiyorlar şimdi sadece ağzı girmiş
smiletolife Saripapatyammm iyi şükür birşey olmamış hayır sağlık ocağı bile risk almadı düşünün hastaneye gidip çıkarttırıcak
Balkuzucuklarinannesi smiletolife ayy zehirlisiymis bide ayy iyiki son 2 senedir bide bu cikti ayy simdi nasil iyidir insallah
smiletolife Balkuzucuklarinannesi kan felan aldılar iyi şu an🤗 belirti vermezse deride kabarma vs sorunyok