SmyRa_ Bebeğim 2.5 aylıkken emmeyi bıraktı sütüm çok azdı mama ile besleniyor şimdi aptamil prosyneo kullanıyordum ama şişirdiğini kilo yapmadığını söylediler ebemizde kilo alımı yavaşlamış dedi doktorla görüşüp mama değişeceğim. Sizler hangi mamayı kullanıyorsunuz fikir olabilmesi için ?
Yamanikomm SmyRa_ Kac kilo dogdu suan kac kiloki sisirdigini anlamis en iyi mama hipp ve sma ikisinide kullandim sma ile yola devam ediyorum suanda kilomuzda gayet yerinde 3 aylik
ketcapli_lahmacun SmyRa_ Evolvia kullandık biz. Hemşire tavsiyesi ile. Gaz ve kabız yapmadı. Kilo alımı da iyiydi.
yuksekipek SmyRa_ bebelac gold kullaniyorum bi sıkıntı yapmadi gaz ve sindirim sıkıntısı olmadi. 3 kutu sma kullandim kakadi yesil renkteydi ve biraz fazla kokuluydu.
HelloKitty SmyRa_ doğduğundan beri süt mama gittik mama olarak aptamil kullandım hiç değiştirmedim her ay kilo alımıda iyi çok şükür
SmyRa_ ketcapli_lahmacun Bende bugün doktora onu soracağım bizde kabızlık sorunu oluyor hemen kolikti zaten bebeğim yeni yeni geçiyor gaz sorunu
SmyRa_ yuksekipek Korkuyorum da değiştirmeye aptamilde doyurmuyor sanırım artık sürekli olarak versem içer herhalde yoğun bi mama da değil
SmyRa_ HelloKitty Normal olan aptamil çok gaz yaptı bizde ve çözünmüyordu köpürdüğü için gaz yapıyordu doktor prosyneo kullanmamızı önerdi bunda da doymuyor büyüğüde yok 350 gr 130 tl mama fiyatlarına yetişilmiyor 🙄🙄
HelloKitty SmyRa_ evet köpürüyor ama Allaha şükür gaz yapmadı bizde biberondan kaynaklıda olabilir bilemiyorum avent kullanıyorum bir yerde görmüştüm köpürmemesi için kaşıkla karıştırıyorlardı bende 900 gr 120₺ alıyorum
HelloKitty SmyRa_ işte aslında her bebek yiyeceği mamayı kendi belirliyor soruyolar ya mama önerisi diye birde önerenler var yok bebelac çok iyi yok sma daha iyi vs aslında her bebeğin bünyesine göre mama markaları değişiyo bunu anca deneyerek anlayabiliriz
mom1626 SmyRa_ Kızım doğduğundan beri Aptamil Prosyneo kullanıyordum. Şu an 13 aylık, 1 yaş sonrası olmadığı için mecburen mama değiştirmek zorunda kaldım. Hiç de öyle şiştiği falan yok. Hali, vakti, keyfi, gelişimi gayet yerinde çok şükür.