Ikizleriminannesi Ahhh ahhh bana akıl verin 10 aylık ikizlerim en geç 6 da uyaniyorlar gecede saat başı kalkiyorlar ben onlari geri uyut kendim dalayim derken tekrar uyaniyorlar hic uyumuyorum napacam 😭
Prenses-annesi1 Ikizleriminannesi dişleri mi rahatsız ediyorda uyanıyorlar acaba. Benim kızım nadir uyanırdı doğduğundan beri dişini patlatıcğı zaman uyanıyor bu aralar yok diş falan uyuyor hiç kalkmıyor
Annesininmucizesi_ Prenses-annesi1 benim kızımda1 yaşında 5.5 6 da ayakta kaçta uyutursam uyutayım bide gece çok uyanır . 3. Ayından beri bu şekilde
Prenses-annesi1 Annesininmucizesi_ kızım çok nadir uyanırdı doğduğundan beri gece en fazla 3 kere kalkmıştır oda 2 3 gündür 11. Ayından sonra hiç kalkmamaya başladı azı dişleri çıkıyor olabilir mi?
Annesininmucizesi_ Prenses-annesi1 inanırmısın bir yaşında daha yeni ilk dişini çıkardı 🤷🏻♀️Genel itibariyle hep böyle bilmiyorum bereye kadar böyle devam eder 🥺
Prenses-annesi1 Annesininmucizesi_ dişleri rahatsız ediyor bence diş döneminde huysuz oluyorlar biz 14 aylığız 11 dişimiz var
Annesininmucizesi_ Prenses-annesi1 belki de öyledir. Artık genel hali bu diyorum çocuğun cünkü 3. Aydan beri böyle . Canları sağolsun rabbim evlatlarımıza sağlık versin geçer insaAllah bu günlerde ❤️❤️❤️
Soraz39 Prenses-annesi1 bence 7 ideal bir saat bebek için.Benim kızımda o saatlerde uyanıyor.12.30-1 gibi öğle uykusuna yatıyor akşam 8.30-9 gibi de gece uykusu.14,5 aylık.
erdeminannesi12 Prenses-annesi1 blackout perde aldım 6 buçukta uyanan bebeğim 11 buçuğa kadar uyuyo 👌🏻
erdeminannesi12 Prenses-annesi1 4 aylık şuan 1 hafta oldu alalı ve ilk günden farketti trendyoldan aldım kesin alın biz böyle çözüm bulduk bence sizede iyi gelecektir 😊