Berentelli Kızlar bebeğim 2 ay 4 günlük mama yerine pirinç unu pişirip verebilirmiyim kullanan var mı aranızda
MrsNur Berentelli pirinç unu vermeyin, evet eskiden veriliyormuş ama cahillikten, pirinç unu sadece doyuruyor ama ne bir vitamin, ne bir protein hiç bir yararı yok çocuğunuza. Lütfen vermeyin
Ikrazumra19 Berentelli tabibki vermeyin mamadaki hicbir vitamin pirinc ununda yok gelisimi icin hic onemli degil
Sevda6767 Berentelli eşiniz iyi mi? Hadi vermeyi düşünüyor buna lafimiz olmaz ama iki aylık bu bebe ya hu!! Hele ek gıda zamanı gelsin beş altı aylık olsun.
Berentelli Deletedmom_56 bende vermemeyi düşünüyorum tabikide eşim sürekli inatlaşıyor benimle verelim diye eski zaman çocukları hep yiyince bizim çocuk da yesin diyor
Deletedmom_56 Berentelli Sizin vermeyi düşünmemenize cok sevindim . Malesef etrafımızda bu şekilde düşünen çok. Birinci sırada benm kayınvalidem. Bebeğim doğdugundan beri inek sütünün için yumurta kırıp ver boyu uzar diyor. Çocuga bakmak ayrı enerji harcatıyor bunlara laf anlatmak ayrı…….
Miniknur 2 ay ya. Ek gıdaya bile geçmemiş. Valla o kadar araştırıyorum ki eşim hiç karışmaz bu konularda. Annesi biliyor der. Bi sizinkinin tam tersi hep emzirebildiğin kadar emzir aşkım der
Deletedmom_29 Berentelli 6 aydan sonra bile besleyici bir yanı olmadığı için, kabızlık vs yaptığı için pirinç unu önerilmezken yeni doğmuş bebeğe hiç verilmez.
Yasemin38 Berentelli pirinç ununu önceden hem cahillikten hemde yokluktan dolayı çocuk aç kalmasın diye vermişler. Hala bu yanlışı uygulatmak isteyenlerde var oda ayrı bir konu🤦♀️bebeğin gelişimi normalse kilo alımı yeterliyse daha ne olusun yaaa 😊mama takviyesine neden ihtiyacı var doktorunuzmu önerdi.
ikizlerinannesi2985 Berentelli ek gıdaya geçmiş bebeklere dahi pirinç unu verdirmiyor doktor. vermeyin. hiç bir besleyiciliği yok. mama verin onun yerine