Paradiseeeee Babyluna karıştırma tabikide çocuğu gazdan mahvedersin gazı yoksa bile çok sağlıksız olur lütfen yapmayın
Mys01-01 Babyluna asla karıştırmayın aptamıl normalı gaz yaptı ıse aptamıl 1 prosyneo bunu alın bide bigaia damla 🥰
Mommyys Babyluna ben mamanın dıbı gelince elimdeki bazen farklı marka oluyor karıstıyorum ama ikiside gaz onleyici bir sıkıntı yasamadım.bir bilgimde yok acıkcası
Minikkizimm Babyluna Aptamilden defalarca doktora goturdum bebegimi sonra bize sma comfort önerdi cok memnun kalk gaz yapmiyodu hic
Babyluna Mys01-01 o mahvetti ztn zeytnyağı bile verdm cocuk kakasını yapamadı bence aptamil genel olarak kabız yapan bi mama
Babyluna Paradiseeeee hipten aptamile geçtim hip cok güzeldi ama bebek hiç kilo almamış cnku cok cabk hazmedilen bi mama
Mys01-01 Babyluna evet kabız cok yapıyor aptamıl ben ilk bebegım onunla büyüdü bunda evolvia kullandım yaramadı aptamil geçtik dr önerisi ile ama size tavsıyem bigaia damla ile kullanın inanın gaz yapmıyor
Babyluna Mommyys bu iki mamayıda kullandm sizin ikisi hakkında ki goruslernz neler bakalım ben de mi sadece bu şekide oldu
Mommyys Babyluna ben ıkısındende memnunum hangisini bulursam alıyorum . Bebelacın kokusu biraz kotu okadar.icerik olarak hipp en iyisi