minigim24_ Herkese merhaba hanımlar. Avent emzik kullananlar memnun musunuz bebeğiniz hemen tuttu mu ? Ben bir çok emzik denedim tutturamadım. Bu markayı önerdiler siz ne düşünüyorsunuz? 😇
Melekatak minigim24_ bazı çocuklar ne yaparsan yap tutmuyor benimki havada kaptı resmen emziği yeğenime de ne yaptıysak tutturamadık her markanın memesini aldık
iyilik80 minigim24_ ilk 6 ay avent kullandik sonrasinda nuk aldim 6 18 ay icin onuda tuttu. Nuk denediniz mi
Aylingokce Bende aynı şekilde hemen tuttu hiç değiştirmedim geçen gün arkadaşımın yyenidoğan bebegi emziği tutmamisti bizim emziği verdik hemen tuttu
babyrose Bende doğduğundan beri Avent ultra air kullanıyorum hemen aldı hiç zorlanmadık. Çoğu bebek alıyor diye okumuştum denemekte fayda var
Melekadel minigim24_ doğum yaptım ilk hastanede annem vermiş hemen kaptı şükür hiç uğraştırmadı. 18 aylık hala kullanıyor avent candır 🥰
Badehandeyldz minigim24_ kızım tutmadı oğlum tuttu başka marka emzik verdim onuda tuttu bazı çocuklar emmek istiyor devamlı
Eymenbebeks minigim24_ ben doğduğu günden beri kullanıyorum . Ultra air olanı çok memnunum . Bebeğim 11 aylık 6-18 aylık kullanıyoruz .
Medusafer minigim24_ kizim doğar doğmaz aventi tuttu başka emzik de kabul etmiyor ben her ay mutlaka iki emzik değiştiriyorum ve son birkaç aydır bulmakta çok zorlanıyorum o yüzden avent değil de direk başka emzikle baslasaniz bence daha iyi şimdilik heryerde 0-6 ay var ama 6-18 ay bulmak zor
durucinar Philips avent her ürünü çok iyi ama bulmak sıkıntı emzik ve biberon emziği aradım dün ne joker ne e bebek bulunduğum semtte ecz. bile yok üretimi durdurulmuş başka bir markayla başlayın derim 0-6aylar mevcut 6aydan sonrası yok