lgsya Dün post açmıştım oglumun dışı patladı dıye bugunde cay kasıyla ıkı tık tık ettım damagına ses gelıyor ☺️ Ama bugun dışın cıktıgı yerin kanadığını gördüm başına böyle bırsey gelen varmı acaba suan uyuyor yarın yıne gelırse doktora götürmeyi düşünüyorum .😔 Dışı geldı dıye sevinirken boyle olması üzdü beni☹️
3MelekAnnesi3 lgsya 9.dişimiz cıktı kanama ile karsılasmadık hiç cevremde de duymadım cok gecmiş olsun üstte kalsın diye yazmak istedim inşallah önemli bir durum degildir
lgsya benim_adim_ebruli eşimdeydi oglum dış döneminde salyası cok aktığı ıcın kan ıle bır salya gelmıs esım cagırdı agzına baktıgım da eti hafıf kanlıydı asırı derecede bır kan yoktu ama
lgsya nursocum kaşındığı icin eline ne versem çook hırslı ısırmaya çalışıyor acaba etine zarar vermiş olabılrmı diye düşünüyorum
benim_adim_ebruli lgsya anladım, eline diş kaşıyıcı falan verdiyseniz onla da zarar vermiş olabilir, Ben diş’ten olduğunu sanmam, tabi ki abartılı gelirse doktora sorarsınız. İnci gibi dişleri olsun inşallah ❤️