TheBaby Kızlar bebelac nutrikonfor kullanan, kabızlık sorunu yaşayan varmı. Bebeğim 2 aylık. Devam edersem mamaya geçermi ? Yada hemen mamayı değişmelimiyim? Kullanıp tecrübesi olanlar yazabilir mi lütfen.
Musam TheBaby 2 gündür kullanıyorum bebeğim aşırı gazlıydı doktoru önerdi kakasını yaptı eskisi gibi gaz sancısı da cekmşyor tadını da beğendi biraz koyu ama sevdi içiyor
boncukhaniminannesi TheBaby ben kullandım çok ta memnun kaldım gaz sorunu illa oluyordu bitkisel ilaçla destekliyordum ama kabızlık ishal yaşamadım bu mamada
Selmaymn TheBaby ben sma nın o serisini kullandım güzeldi şimdi bebelac gold kullanıyorum oda kabızlık ve gaz için ideal sık mama değiştirmeyın gaz damlası kullanın emziriyosanız kendınız de kimyon kullanın
TheBaby Selmaymn Yok emzirmiyorum. Reflüsü var. O yüzewn bunu kullanıyorum katı olduğu için. Gaz ve reflüye çok iyi geldi şu an. Aslında başka mama kullanıyorduk. Bütçw olarak zorlamaya başladı. 120₺ ve 2 günde bitiyor. O yüzden çözüm arıyorum. Mamaya zeytinyağı katıp çözüm alan varmı acaba onuda merak ediyorum. Yada kullandığı halde çözüm olmuyorsa artık mecbur eski mamaya dönüş yapmak zorumda kalıcam😔
Selmaymn TheBaby gazlı süreçler zor oluyo ben çok sıkıntı çektim🥺malesef mama fiyatları uçmuş durumda Allah herkesin yardımcısı olsun bebelac güzel mamadır gaz sorunu çok olmazsa devam edin
Musam TheBaby beeenn zeytin yağı her zaman kattım bebeğim 52 günlük 40 gun aptamil kullandım güzel kilo aldırdı ama gaz yaptı sonra 1 hafta 10 Gun kadar bebelac gold kullandım
Zeyneparsl TheBaby ben mamasına günde 2 kez çok az zeytinyağı damlatıyorum eve gelen hemşire söyledi işe yaradı deneyin derim bizde aptamil kullanıyoruz.
Musam TheBaby hemen bir defa katma da kakasını yapmaz bilginiz oldun doktorumuz bize her mAmasına bir çay kaşığı katın demişti
TheBaby Musam Az önce yaptı çok şükür🥰 teşekkür ederim. Hep kullanmak zorunda kalırmıyım peki ? Sizinki düzeldimi bi süre sonra?
boncukhaniminannesi TheBaby evet zor eriyor ben ayrı bir kapta çay kaşığı ile karıştırıp oylle biberona döküyordum