Akdgnguler Merhaba kızlar eşim kilo konusunda biraz hassas ve benımde 15 kilo fazlam var kokay kilo verme yöntemi bilen var mı aranızda
Kadifemsii Akdgnguler keşke öyle bir yöntem olsa ama her vücut ayrı. Kimisi kolay kimisi zor verir. Tavsiyem hamur işi ve şekeri çıkarın hayatınızdan hergün 1 saat egzersiz yapın bol su için ve yatmadan önce yeşil çay için
Babyalina Akdgnguler şu eşlerini önemsedikleri kadar doğum yapmalarına rağmen kendi bedenlerini ondanda önce ruhlarını önemseyip oldukları gibi kabul etmeyen hemcinslerim beni üzüyor. Yinede düzenli beslenerek dilediğin kiloya inebilirsin ne diyim..
112219 Akdgnguler eşinizin keyfi için mi bu arayış çok saçma kendinize değer verin kendi isteğiniz için yapın yapacaklarınızı
Maliki Akdgnguler ekmek makarna pilav kes bol su ic ve leslie yap her gun yarm saat bi ayda rahat dort kılo verirsin ılk basladgn icn hemen verıyos
Kadifemsii Fatmasagirli günde bir bardak içilebilir diyor birçok doktor bende emziriyorum devamlı olmasa da arada içiyorum