Aysealprsln Canım anneler 9 aylık erkek bebek kilosukac olmalı sizce sevgili kaynanam sürekli zayıf diyo ogluma da 🤦♀️bu arada ek gıda 0 yemiyor sadece emiyor yediremiyorum
BaranAleyna Aysealprsln 3750 kilo doğdu şuan 10 kilo 76 cm boy her bebek farklıdır 9 aylık erkek bebek 6 kilo ve aşasıysa sıkıntı ebemiz öyle demişti ve benim oğlum 40 gün anne sütü aldı mama ve ek gıdayla yola devam ediyorum
Sherlock1180 Aysealprsln doktor bey bize 9450 olmasini bekleriz dedi ortalama ama kizim 9090 cikti 😥disleri cok etkiledi kilosunu
irva Aysealprsln Oğlum şuan 8 ay 5 günlük.36.haftada 2660 kg doğdu.7 aylıkta kilosu 8500 boy 73 cm demişti.Ondan sonra durum nedir bilmiyorum. 9.ay menenjitin 2.dozu var o zaman öğrenirim kilo boy ne duruma gelmiş.
Eymencvk Aysealprsln zaten olmaso gereken üstünde normal yani boy varsa göstermez ama bu zayıf oldugu anlamına gelmez bence dert etmeyin
Kiziveannesii Benimkide hiç bişey yemiyor sadece devam sütü 9 aylık en son 24 haziranda tartıldık 9800 falandı ama ek gıda yiyen çocuk şuan hiç bişey yemiyor ve zatıflıycağındna korkuyorum sadece mama oda günde 3 defa falan