gokaybulutbey Beş aylık olucaz ayın on dukuzunda bu gün kontrole gittik doktor bebeğiniz kilo almamış ve uzamamis dedi ve sma bir mama önerdi günde iki kez sizce nasıl bir mama
Esila001 gokaybulutbey kızıma 1 aylıkken başladık çünkü sütüm yoktu kizim 15 aylik ve hala kullanıyoruz memnunum
Selin28 gokaybulutbey size tavsiyem ya bebelac gold nutricare yada goldan goat bu ikisi çok iyi kilo aldırıyor smayi kullandım ama sanki bebek hiç doymuyor gibi cok çabuk aciktiriyor bide aklınızda bulunsun sma yi doktorlar öneriyor ama bu mama eski sma kalitesinde değil hatta sanırım kutusunun kapağının rengi bile değişmiş
gokaybulutbey Dn123 ben hiç mama vermedim şimdiye kadar bir hafta öncesine kadar sütüm akıyodu gelişimi bir ay önden gidiyordu eşimin kardeşi canımı sıktı ondan kesildi mi yoksa gelişimi önden gittiği için mi doymuyor anlamadım
Esila001 gokaybulutbey benimki hemen tuttu biberonu küçük sülük gibi olan var wee nin onla başlamıştık 1 aylikti çünkü zorluk yaşamadım ben
gokaybulutbey Dn123 geceleri çok şık uyanmaya başladı bide sürekli emmek istiyodu ben sandım ki dişten huysuzdu da
Rbulgen gokaybulutbey ben kullandım ishal yaptı hemde uzun süreli kullanımda bile değil bir kaç gün sonra
Tazeanne3434 gokaybulutbey 4 aydır kullanıyorum sadece geceleri vermeme rağmen boy kilomuz gayet güzel gaz yapmadı bizde rahatlıkla kullanabilirsiniz