Esilam14 Merhaba kizlar bebeğim yarın 1 aylık olucak ama sütüm neredeyse hiç yok ve mama veriyorum sütümü arttırmak için ne yapabilirim
EfeKaan1 Esilam14 Canım bol bol ılık suyla duş almanı, rezene çayı, bulguru,petibör bisküvisini sana öneririm bunları bol bol yaparsan sütün de artar benimre yoktu bunları yaptıkdan sonra artma oldu birde çok sıvı tüketmeni öneririm
E_doga Esilam14 milk tea var. Ben aktardan gaz İçin kimyon çayı alırken aktar bana önermişti ama benim süt sorunum yoktu . Aktar gaza da iyi gelir deyince aldım . Benim zaten sütüm fazla bu dediğim çayı içince daha da arttı bıraktım. Size de tavsiye ederim
Eymencvk Esilam14 ben bunu hep söylüyorum 6 ay boyunca hep kuru dur kuru erik kuru üzüm varsa balkabağı hoşaf yapıp yedim süt cidden artıyor özellikle gece yatarken içtiğinzde bebiş uyandığında maşllah dolu dolu oluyor deneyin
Ayalayay Esilam14 valla ne incirler ne hurmalar paket paket litre litre su hiç fayda etmedi. Bira mayası kullanıyorum şuan artırıyor. Bebeğiniz aktif emiyorsa gerçekten artırıyor
1Mother1Boy Esilam14 Anne Sütü Artıran Besinler Su Ev yapımı içecekler Sütlaç gibi az şekerli ve şerbetsiz tatlılar Yulaf Havuç Balık Hurma, incir Yeşil yapraklı sebzeler Barbunya gibi baklagiller Nohut Tahin Kuru meyveler Rezene Bulgur ve bol su tüketin