Gokbayes2018 Arkadaslar bugun sabah 4 ay asısını yaptırdım bebeğimin, nelere dikkat edeyım neler yapayım, ateşlenirmi bebeğim🤷♀️
Deletedmom47 Gokbayes2018 Birşeycik olmadı bizim ateşlenme vs bebekten bebeğe değişir tabi .Sadece biraz huzursuzlandı hırçınlaştı 2 gün o kadar .
fatima Gokbayes2018 bizde de hiçbir şey olmadı bir ateşlen mi vs sadece ateşi 37 ye çıktı ben biraz pimpirikliyim daha da yükselmesin diye bir çay kaşığı Calpol verdim sonra kaldığı yerden devam etti hiçbir şey olmadı çok şükür darısı altıncı ayımıza
Siyah Dun bizde aşı vuruldum çok huysuzlaniyor aşı sonrası biraz da ateş yapti bizde 1 kere ateş düşürücü verdim
AhmetEmir Gokbayes2018 bana banyo yasağı yok bundan sonraki aşılarda demişti ebemiz 4. Ay ve sonrası için
Bilgedefne14 Bizde 2 gün önce olduk ateş filan olmadı sadece çok huysuzlaştı uyumak istemedi sürekli kucakla durmak istedi o kadar
Mltmlrn Benim kızım da dün 4.ay aşısı ni oldu dün hiç bişeyi yoktu ateş veya huzursuzlanma olmadı..Fakat bugün sürekli uyku halinde en fazla yarım saat uyanik kalıyor..neden öyle oldu acaba bilmiorm acile mi alsam açaba çok ta durgun
Gokbayes2018 Mltmlrn benım bebeğim de çok sakin durgun. Ates olmadı, uykusu gece ıyı değildi bölük pörçük. Ama uykuya düşkünlüğü evet benım bebeğim inde var bu saatlerde uyumadı 2 saattır uyuyor
Derin34_ Arkadaşlar dün bende vurdurdum 4.ay aşısını. Önce sol bacaktan vurdu ve bebeğüm hiç tepki vermedi ne ağlama nede bir belirti sonra sağöbacağına vurdu kıyameti kopardı. E bende haliyle endişelendim aklıma binbirtürlü şey geldi. Ebeye sordum neden tepki vermedi korktum diye o da aşının özelliğinden dedi sizlerde böyle bi duum oldumu acaba