Nisanurayten Kızım 2 aylık ve çok az saçı var bebeklerde saçlarının gür ve uzun olması için yaptığınız birşeyler var mı?🤔🤔
Cheddar Nisanurayten saç olayı genetik. O yüzden çok bi çözümü yok. Hindistan cevizi yağı ile bakım yapabilirsiniz uzamasına yardımcı olur ama gürleştirmez
Bahser61 Nisanurayten Yengemin kızı için tatlı badem yağı kullandığını, çok fayda ettiğini biliyorum.
Nisanurayten Balkokulumm benim saçımda ince ve seyrek ama Hiç yok gibi kizimin ki acaba birşey yapınca gurlesir mi diye düşünmeden edemedim. Merhaba bu arada ☺☺
Balkokulumm Nisanurayten benimde eşiminde saçları çok gür ama kızımın saçları çok seyrek genetik olduğunu düşünmüyorum ben😔😂
Nisanurayten Cheddar anladım çok teşekkür ederim ne yapalım yapacak bisey yok zamanla gurlesir insaAllah🤷♀️😁🙊
Nisanurayten Balkokulumm eşimin saçı maşaallah çok gür benim kide çok gür değil ama az ince telli kızımın ki de ince telli ama çok az saçı var genetik mi değil mi Bilmiyorum 😁😁😁
Balkokulumm Nisanurayten anneye çekmiş 😂uzar diyorlar ben bi ürün alıp kullanmaya korkuyorum birşey olur diye 😔
Nisanurayten Balkokulumm evet bana çekmiş olabilir saçı az olunca birşeyler var mıdır diye düşündüm ama halısınız daha kafa yapıları çok yumuşak olduğundan da zarar verebilir