Edaaras İlk doğum yaptığımda göğsüm çok sertti sütüm çoktu ve şimdi 25 gün oldu sanki sütüm yok gibi göğüslerim yumuşak emzirince sanki çocuğum doymuyormus gibi hissediyorum varmı benim gibi olan
Busra0102 Edaaras canım ilk 1 ay çok sertti el degdiremiyordum ama sonra yumasadi sanki hiç süt yokmuş gibi ama var sadece göğsün terbiye olmuş ondan bebek emdikce geliyor
Glchn_shngl Edaaras memenin alışma süreciymiş benimde aynısı oldu sütüm kesildi sanmıştım ama sen aklını ona takma sütün gayet var bol bol emzir ama bidaha öyle sert olmayacak bekleme hiç☺️
Yeniaanne Göğüs sertleşmesi ilk zamanlardaki gibi olmuyor emin olun sütünüz var üç aylık olduk biZde benimde öyle
Edaaras Yeniaanne hem bazen de sagiyorun pompayla sırf görmek için zorluyorum en fazla 2oz çıkıyor sanki yok gibi ama elimle devam ediyorum var gibi süt geliyor
Edaaras Busra0102 ne bileyim emiyor bazen yarım saat bazende bir saat bırakıyorum göğsümde çekince beş dakika sonra elini emmeler aranmalar kolunu yada ne değerse yalamaya çalışmalar beni de suphelendiriyor bu çocuk 😂
Busra0102 Edaaras canım küçük olduğu için emme refleksi çok fazla 2. 5 aylıkken o kayboluyor ondan sonrada eller başlıyor gene aynı düşünceye kapılıyorsun çözemedim 😄😄😄
Edaaras Glchn_shngl 😊 bende yetmiyor diye mama veriyorum boşuna kabız ettim çocuğu şimdide onunla uğraşıyorum
Busra0102 Edaaras bende kakasını yapmıyor diye mamaya başladim meme reddi yaşadık ama 5.gun bıraktım mamayi yoksa memeyi bırakacaktı 🙂🙂