Asrin_annesi01 Nerminygt1 11 gunlukte benm bebegim ayni sorun bende de var canim sütümden sıkıp siliyorum ara ara da ilik su pamukla siliyorum sabahlari kirpikleri birbirine yapisirmis yazik
BATURALisMOM Nerminygt1 canim bizim de öyleydi sari sari çapak yapıyordu 10 dk uyusa ve akiyordu. Doktora götürdük antibiyotikli damla verdi gözyaşı kanali tikanik olabiliyormus. Ihmal etmeden bi doktora gösterin bence.
Nerminygt1 Asrin_annesi01 bizde biraz sarılıkta var o beni korkutuyor 2 gündür biraz fazla olunca korktum
Asrin_annesi01 Nerminygt1 sarilik bizde de oldu suan gectigini dusunuyorum rengi duzeldi o surec baya zordu uyanmiyor ve asla emmek istemiyor ama zorla asla yorulma ben tum gun ayni yerde oturup saatlerce ugrastim işe yaradi 1gun bile duzenli emzirme sonuc veriyor sizin bebeginiz kac gunluk
Sorunsuz Benimki 3,5 aylık oldu hala var o çapaklanma. İlk zamanlar göz merhemi ve damla falan verdi doktor sonra da en steril olan anne sütüdür,temiz mendilli sütünle ıslatıp sil dedi öyle yapıyorum devamlı,iki gündür geçmiş gibi sadece.
Nerminygt1 Asrin_annesi01 Şuan 14 günlük olduk sarılık değerimiz 13.2 olmuş biraz var gibi hala endişeleniyorum emzirmeye çalışıyorum ama kendim de dinlenik olamadığım için yetmiyormuş gibi hissediyorum