Kir_papatyasiii Kızlar 2 temmuzda yumurtlamayi gördüm değerlendirdik bugün kan verdim 13 cikmis normal deilmi 🤲
Ssmyldrm Kir_papatyasiii normal daha yeni demektir ama iki gün sonra tekrar kan. Verin iki katına çıkması gerekiyo
EmineYilmaz Kir_papatyasiii normal yeni yeni yükseliyor :) hamilelik yok denmez yani var hayırlı olsun canım
EmineYilmaz Kir_papatyasiii rica ederim canım yumurtlama olduktan 14 gün sonra hcg yükselmeye başlar snein erken bile başlamış yükselmeye :)
Kir_papatyasiii EmineYilmaz İnşallah böyle devam eder yükselmeye o kadar korkuyorum ki birşey olacak diye😊iki gün sonra tekrarliyayim bn o zmn. Şansa birde tam yumurtlama günü tutmuş demekki🥰
EmineYilmaz Kir_papatyasiii evet evet bak mesela bende yumurtlama gördükten 12 gün sonra hcg o civarlardaydı canım sonra 2 günde bir 2 kat yükseldi
LittleAngell Kir_papatyasiii daha yeni büyük ihtimalle 2 gün sorna 2 katı artması lazım 2 gün sonra tekrar bakın yükseliyor mu diye
Kir_papatyasiii EmineYilmaz İçimi rahatlattı ya 😍🤲 birde çok sancım oluyor normal dedi doktorum bir yandan korku bir yandan o kadar seviniyorum ki çünkü çok istiyoruz rabbim nasip ederse inşallah olur bu kez 😍🤲