Cansu1035 8 ay 11 gunluguz 2 gundur uyanikken kukrer gibi ses cikartiyor kiziyoruz duruyor bogazi mi agriyor bilemedik
Gunsss Cansu1035 bizimkide boğazı yırtınırcasına bağırıyor kükrüyor 😅 sesini kendimi tanıyor diye düşünüyorum dikkat çekmek istiyorlar
Cansu1035 Mom544154 kizmak ses yukseltmek degil aslinda kizim diyoruz o sekilde susuyor guluyor 😀 hirliyor sanki
Cansu1035 Aselduru88 ayni sanirim video cektim yarin kontrolumuz var soracagim, bogazi agriyor diye dusunmustum
Edalikuzusu Aselduru88 ya hahaha 😂😂 bu forumda bazı postlar ve yorumlar beni çok güldürüyo çok tatlısınız çok merak ettim bebeklerinizi 😂. Bu arada benimkide keçi gibi ses çıkarıyor hahaha😂😂😂
Aselduru88 Cansu1035 canım banada söyle ya doktorun dediğini benim kızımda horüldüyor resmen 10 buçuk aylık
Sebht93 Benim kızımda boğazından bi ses çıkarıyodu hatta boğazı tahriş olmuştu öyle yapmaktan ama unuttu sonra😄😄
Ecem__ Cansu1035 valla suan benim bebegimde yapiyor.allah askina neden yapiyor gectimi bebeginiz buyumustur
Ist2121 Ecem__ bence hoslarina gidiyor benim oglumda uzun sure yapti. Suan 1 bucuk yasinda domuz fln gorunce taklidini yapmak icin cikariyor sadece.. ama kucukken cok sıkyapardi bende korkuyordum tahris olacak die ama sorun olmadi @Cansu1035