minigim24_ Selam kızlar. Bu vitamini kullanan çoğu anne vardır eminim. Nasıl kullanıyorsunuz bir zararını gördünüz mü? Bugün aldım yarın başlayacağım da bilgi edinmek istedim.
Sonsuzmutluluk minigim24_ hangi vitaminini soruyorsunuz demir damlasını 89 TL ye aldım B12 vitamini aldım 45 di sanırım D vitamini de 45 di galiba o civarlarda.
minigim24_ okuloncecianne her hangi bir sıkıntı oldu mu yan etki vs. Sağlık ocağının verdiği oğluma dokundu sanırım kusma yapmıştı.
Esraa- Bnde kullnıyorum çok memnunum. Günde 1 fıs zaten. Ama bnm bebeğim ilaçtan kaçtığı için suya damlatyrm farketmiyor.
minigim24_ Esraa- her hangi bir sıkıntı oldu mu. Monovit adlı vitamin oglumda kusma yaptı. O yüzden bunu aldık eczaneden.
Esraa- minigim24_ yok hiçbir sıkıntı yaşamadım. İçeriği temiz olduğu için aldım. Sağlık ocağındaki içeriği temiz değil paraben içeriyor diye biliyorum.
Arzukeskn 2 buçuk ayliktan itibaren kullanıyoruz ocean vitamin d3 ve ocean microfer demir damlası çokta memnunuz severek içiyor oğlum
Arzukeskn nisaninannesi1621 doktorumuz 7.ci aya kadar 4 damla vermemizi söyledi 7.ci ayindan itibaren kilosuna göre veriyorum