Gamzeadaaa Tatile gidicemde adetime denk geliyo tampon kullanmayı düşünüyorum ama ilk defa kullanıcam zor bişeymi bide çeşitler boyları falan varmı
Wanderlust Gamzeadaaa evet boy boy kanamanizin yogunluguna gore secebilirsiniz. Cok pratik ve kolay dogru yerlestirirseniz hic yok gibi. Bana ped kullanmaktan bin kat daha kullanisli geliyor
Zeynebim24 Gamzeadaaa çok kullanışlı tavsiye ederim tam bir kurtarıcı üstelik varlığını bile hissetmiyordum
ezogelinn Gamzeadaaa geçen yaz kullanmıştım taktıktan sonra yok gibi oluyor zaten 3 4 saatten fazla tutmamanizi öneriririm
Gamzeadaaa Wanderlust gerçektenmi nasıl yerleştiricm peki ayaktamı oturarakmı ve ne kadar itmek gerekiyo
Wanderlust Gamzeadaaa uzerinde talimatlari var ayrintili yaziyor. zaten bir kere kullaninca anlicaksiniz ne kadar pratik ve rahat oldugunu iyi tatiller dilerim😊
Limonlusu Gamzeadaaa daha önce kullandım. Küçük boy alın sık değiştirin. Normal boyu çok kalın ve büyük oluyor. O.b marka kullanmıştım. Büyük marketlerde satılıyor.
Eternity Gamzeadaaa Tampon kullanmaya ilk ilişkiden sonra başladım, o gün bugündür ped kullanmıyorum. Büyük rahatlık. Ben ob markasının mini olanını kullanıyorum, en küçüğü. Hiç yok gibi. Ne kadar derine ittirirseniz o kadar rahatsınız 💃🏻