Alyameltem busrasilra14 Duruyor çekmecede anca kışa kullanırım diye bekletiyorumm solomom ve mamadus aynı zaten bire bir kumaşları çok kalın keşke sling alsaydım dedim geldiğinde pişman oldum çok ağır çokk
Alyameltem busrasilra14 canım iade edebilirsen et ben ilk gün evde taktım hoşuma gitti hemen yıkadım o yüzden iade de edemedim senin etiketlerin falan duruyorsa iade et daha hafif birşey al tommy baby güzele benziyor
Fadikfs busrasilra14 çok kararsızdım ben hepsine baktım ama bi türlü alamadım sonra baktım zor oluyor bebek araba indir çıkar tesadüf gördüm aldım ben çok beğendim
busrasilra14 Fadikfs aa evet desteklilerden canim buda. Zaten dizayn ozellik genel olarak ayni sanirim marka farkli hep. İnsallah bende memnun kalriim
sdyrnkgn busrasilra14 bebeğim çok küçükken ben sling kullandım. Kanguruyu son 2 aydır aktif kullanıyorum. O yüzden destek yastığını kullanmadım pek. Kanguru terletmiyo da bebeğimin bana değen yeri terliyo diyebilirm. Yani önü dönük kullansam sırtı terliyo.
busrasilra14 sdyrnkgn aa anladim bide benimki biraz tosun oldugundan terleme sorunu evde oyin oynarken bile oluyor yani bi cozum bulcam artik sırtına 🙄🥴
Minikkus- busrasilra14 suan 2.5aylık yeni dogan aparati guvenilir rahat ama ikimizde su içinde kalıyoruz cok mecbur olmadıktan sonra kullanmiyorum nasipse sonbahara artık
Deletedmom5455451 12 kiloluk bebeği nasıl kucağında taşicaksınız benim oğlum şuan 7 kiloya ya yakın taksam bile hemen belime vuruyor bence araba kullanın daha iyi ben mecburiyet den tek tük kullanıyorum en son izine giderken kullanırım havaalanına başka kullanmama
busrasilra14 Deletedmom5455451 valla cok zor oluyor 🤣 ama muglaya gidicez bazi yerlere arabayla inemeyiz mecbur onu kullanmak zorundayiz. Yoksa kucağımızda tasicaz ki o daha beter 🙄
busrasilra14 Alyameltem daha gelmedi bile kuzum bi gelsin de eger bende rahat edemezsem hemen gondercem geri