Cansuukoosee Anneler her ay dr kontrolüne gidiyormusunz ? Bebeğim 1 hafta sonra 4 bitiyor her ayın sonunda gittik. Kimisi diyor ne gerek var sağlık ocağında da boy kilo ölçüyolar ne grek var flan sizde durumlar nasıl izlenmelimi ?
OncedenGurme Cansuukoosee ilk yıl çok önemli. Ben her ay götürüyorum. Aşıları da doktorumuz yapıyor, izlemini de. Ay içinde başka bir durum olursa telefonla arayıp hemen çözüm buluyoruz. Bence götürülmeli
Bgmbgmbgm Cansuukoosee 1 yaşına kadar her ay görürdük. Sonrasında zaten 2-3 ayda bir gidiyorsunuz.. ilk sene önemli
dandiniko Cansuukoosee benimki pandemi dönemine denk gelmişti. Doktora düzenli gitmedim ama her ay sağlık ocağına gidiyordum. Ölçüm için. Onun dışında bi terslik olsa götürürdüm diye pek gitmemiştik açıkçası
busrasilra14 Cansuukoosee ben gidiyordum taki 6. Ayina kadar. Hep ilk tecrubemkz hem bebeklerimiz ve organlari her gun buyuyup gelisiyor hemde bizim saglik ocahi gercekten cok bastan saviyor. Birde istediginde yazabildigin icin ben komtrollere goturuyorum. 6. Aya kadar da her ay gittim. Simdi artik 2 ayda bir yine goturucem. Benim annem bile diyor ne gerek vaf biz sizi doktora hasta olmadikca goturmedik bilmem ne.. valla herkes kendi cocugundan meshul diyorum anneme de karismasin kimse. Kac kere bozdum artik birsey diyemiyorlar 😅
Bgs Cansuukoosee her ay hem sağlık ocağına hem doktoruna götürüyorum 4 aylık bebeğim ve dr kontrolleri çok önemli. Şu millet bi sussa artık valla ya hamileyken testlere gerek yok doğunca kontrollere gerek yok deyip duruyorlar ya keşke kendileri tıp okusalarmış
Deletedmom27337 Cansuukoosee sadece sağlık ocağına gidiyorum bizde 3 ay 25 günlüğüz. 6. Ayında gitmeyi planlıyorum.
Bernayben Her ay gidiyoruz, özel aşılarını doktorumuz yapıyor. Diğer aşıları için sağlık ocağına gidiyoruz. Yarın 5. Ay kontrolümüz var. Bizim buradaki Sağlık ocağından memnun değilim, baştan savma muayene ediyor. Doktorumuzdan çok memnunuz.
Tazeanne3434 Cansuukoosee her ay sağlık ocağına gidiyorum ama 2 ayda bir doktora gidiyorum sadece boy kilo değil doktor kalbini dinliyor göz kulak ağız genital bölge bütün vücudu kontrol ediyor siz öyle diyenlere çok kulak asmayın bence
okuloncecianne Cansuukoosee ilk yıl önemli ben götürüyorum,boy kilo ölçmüyor ki sadece her şeye bakıyor bizim doktorumuz,gelişimi dahil soruyor her şeyi. bence götürülmeli
BarlasMomm Cansuukoosee 6.5 aylik dogdugundan beri her ay doktor kontrolune gittik. Doktor her ay muayene edince benim içim rahatliyor açikcasi ben o yüzden götürüyorum hem aşılarinida vuruyor maddi olarak sıkıntınız yoksa götürün bence
Ayca2021 Cansuukoosee ben de her ay goturuyorum bugun 4 ay kontrolunden geldik. Sadece bot kilo olcumu degil her konuda tavsiye veriyor doktor. Kalbini sirtini dinliyor bizim goremedigimi şeyleri gorebiliyor. Disleri cikiyor bebisimin mesela bize oneride bulundu ne yapmamiz lazim hangi ilac vs.