canzuu Arkadaşlar bebegim 10 ay 14 gunluk. Halidaki yerdeki tum tozlari kirintilari alip agzina atiyor devamli, yasayan var mi nasil biraktirabilirim
bundlebeach canzuu bizde ayniyiz 😂 neredeyse hersaniye girgir ve elektrik makinasiyla gezicem.evde ama nasil çözüm bulunur bilemiyorum 🙄
Girlpower canzuu kızım 6 aylık 1 aydır halının püskülleri ağzında 😂 halının püsküllerini yiyor koltuğun bacaklarını falan yalıyor 😂
canzuu aybukemom tüy de olsa aliyor, yere yemek bırakicam artik o raddedeyiz yerdeki her sey agizda :D
canzuu bundlebeach yaaa ayniyiz nerdeyse :) boyle ufacik bas parmagiyla işaret parmagini birlestirip biseyler bulmasi yok mu yerde:D hem cok tatli hem insani tedirgin ediyo habir hali arastiriyo :D
Adnsare_p canzuu Hergun sil süpür yapıyorum valla asla toz ufak seyl r bile kalmış günlük iki uckez de oluyor kızımda 10 ay 22 günlük herşey ağzına atiyor
Dn123 canzuu venim kizimda öyleydi o öyle yaptıkça ben yere temiz tabakta birseyler bıraktım. Birnsure sonra bulduğu şeyleri yemeye değil bana vermeye başladı hala da öyle 20 aylik