Minnos06 1 aya yakındır diyetteydim hiç kaçamak yapmadım ama ara ara devam eden kanama son 3-4 gündür sürekli olmaya başladı hanımlar nerde hata yapıyorum oğlum emmiyor zorla emiyor kendi isteğiyle çok nadir istiyor ben ne yapacağım. Kan verdik alerji için ama 3 hafta sonda deri testi yapılacak ama o zamana kadar o kadar zorlanıyorum ki
[silindi] Minnos06 3aylık ken basladı kanlı mukus sonra kesildi 6 aylıkken tam deri testi yaptırdık o gün eve geldigimizde tekrar kanlı mukus lu kaka yapmıstı bebegim 3 gün boyunca çok canım sıkılmıstı sizi anlaya bilşyorum bu süreç gercekten çok zor bi süreç inşallah çabık atlatırsınız bizim 8.5aylıkta gecmişti tamamen
Deletedmom_29 Minnos06 acaba başka alerjileri de mi var? Benim oğlumun havuca varmış ama ek gıdaya başladıktan sonra bunu öğrenebildim
Minnos06 [silindi] yani bu devam edebilir mi bende her gördüğüm gün kanı ayy kesin bugünde yediğim bir şey dokundu diye diye yediklerimi kestim ıspanak hurma tavuk bulgur yani bu devam edebilir öyle mi? Yiyecek bir şeyim kalmadı neredeyse aç geziniyorum sürekli meme reddi bazen krize giriyorum kendi içimden …
[silindi] Minnos06 Valla canım senin ki i bileme ama belkşde paketli gıda tükettin farkında degilsin b barkot uygulaması vardı kliğtak diye onu indir onunla yap alış verişini benim çok işime yaramısto o
Elifnaz20 Merhaba, bizde de bu şekilde diyete rağmen kan kesilmemişti. doktora söylediğimde hala kesilmediyse makat çatlağı olabilir demişti. Ki makat çatlağı varmış. Ek gıdaya geçtiğimiz gün kakası kıvamlandığı için geçmişti.
Minnos06 Elifnaz20 yok çatlak da yok kontrol ettiler bende ediyorum ya çok yorucu gerçekten düzenli emse bu kadar üzülmeyeceğim ama aç geziyor ben sağıp şırıngayla veriyorum
drn5410 Minnos06 çapraz alerji yapabilir diye doktorumuz yasaklamıştı sadece kuzu eti yedim diyet boyunca
Minnos06 Deletedmom_29 ah bi bilsem bende kendimce birçok besini kestim aç geziniyorum evde sütüm eskisi gibi değil gibi . Çözmeye çalışıyorum labirent gibi her gün yediğimi düşünüp ne olabilir diye kesiyorum ama kan devam ediyor
Minnos06 [silindi] yok hiç asla tüketmedim şimdiye kadar tek paketli gıda arada tel ve arpa şehriye o da arada . Bi de sadece bugün azıcık mesir macunu yedim içindekiler kısmımda süt yoktu. 1 aya yakındır hep böyle . Yani hiç kaçamak yapmadım
Gizem9565 Minnos06 kan dan önce mukuslu kaka var mıydı bende de aynı durum var da sadece mukuslu kaka var hafif düzey de alerji galiba bu etkiler mi. Kilo. Alımını fln