Cebos Eczanede pire için ilaç satılıyor vücudunuza döküyorsunuz losyon gibi .. bir De evinizi ilaçlatin gecmis olsun
Birkucukeylulmeselesi Deletedmom896 teşekkür ederim canım deniycem birazdan sirke aklıma geldide emin olamadım
Annearslann Birkucukeylulmeselesi eşim ve ailesi hayvancılıkla uğraştığı için bende çok iyi biliyorum çarşaflardan başlayın temizliğe koltuk diplerine yatağın dibine kadar süpürün o kadar halı ilaçlatma gibi bişey gerek duymadım şimdiye kadar gördüğünüz zaman tutup tırnağınizla ezmeye çalışın ☺️
Birkucukeylulmeselesi Annearslann bugün temizlik yaptım umarım bir daha görmem çok sinirlendim yaa üzüldüm dizlerim paramparça oldu inanın yine de çok şükür ki kızımda bir şey yok
-annesininprensi- Birkucukeylulmeselesi bizimde vardı sürekli ilaçlattık ama kapı önünde kediler gezdiği için devam ediyordu iç dış ilaçladıı eşim eve Birtane girse kendim su yaptım o pireyi yakalayınca her yere yaptığım sudan sıktım kurtuldum sirke+limon+çamaşırsuyu+karbonat karışımı sirke ve çamaşır suyu daha bol en nefret ettikleriymiş ama her 90 derecede yıkadım yıkanabilcekleri diğerlerini de düşükte olsa derecesi uzun yıkadım sürekli yataklara koltuklara bile bu karışımdan sıkıyorum nefret etmiştim artık kurtulduk inşallah bidaha gelmezler 😊😊
Birkucukeylulmeselesi alisileedis evet sadece o zaman iki tane gördüm temizliğimi yaptım perde vs yıkadım bayramda gelmişti maşum ilaç vs kullanmadaık geçti çok şükür
-annesininprensi- Birde sürekli süpürüp evi süpürünce dışarı boşaltma lazım torbalıysa atacaksın Allah kolaylık versin kaşıntı ya da bişey bulamadım kolaya VS ile geçirmeye çalıştım da suan yoklar ya geçti 😂