kutgun kkgamze 10. Ayda park beşiği sallarken birden sallamayı kestim beşikte oynaya oynaya uykuya dalıyor ancak uyku müziği ile uyuyor
yavruhamsi kkgamze bebeğin uyku düzenini oluşturun gerisi geliyor bence ilk olarak bundan başlayın intagramda tunalıhayat kullanıcısına bakın bebeğiniz kaç aylık ?
ozgelin Ben verdim zorlu bir süreç ama şimdi uykusu gelince bulduğu yerde sızıp kalıyor beşiğine alıyorm.biraz sabırlı olmak gerek malesef
Ebruseyda Uyku eğitimi için 120 günün tamamlanması gerekiyor önceden nasıl uyumaya alistiysa birden birakmasini beklemeyin sallayarak uyuyorsa mesela azalta azalta bitirin birgün hadi uyku eğitimi veriyim deyip çocuğu yatağa bırakıp odadan çıkmayın Sakinleştirin tekrar koyun Uyku aralıkları çok önemli eğer o Aralık aşarsa yorulur ve hiç uyuyamaz bu seferde Uyku rutinleri oluşturun banyo masaj müzik pijama gitme Los ortak gibi İki hafta bu şekilde sabırla yaparsaniz farkı görecek siniz Ve dışarı çıkma misafir kabul etme işlerini bu süreç içinde erteleyin düzen bozulmaması açısından Uyku arkadaşı da bı secsnek olabilir sadece uyurken vereceğiniz bişey ona uykuyu hatirlatacaktir
Deletedmom5455451 4 aylık bebeğim özel uyku eğitimi vermiyorum akşamları sadece aynı saatde yaptırıyorum 9_9:30 arası gece uykusunu anlasın diye bir sıkıntı yok şimdilik birde salamaya hiç alıştırmadım beşine koyup pişpişledim müziğini açtım müzikle uyuyor