KuzeyiinAnnesii Gzd yok kuzum düşünce uyanmıyor mesela emziği verip yatırıyorum ya uyuyunca kendi ağzından çıkarıyor emzikle uyumadı sadece o uykuya geçiş esnası emzik hep ağzında olsa anlarımda bilemedim işde neden olduğunu
Elissaaaaaa KuzeyiinAnnesii idrar yolu enfeksiyonu değil demi canım bi test yaptır istersen genel belirtiler onlae çünkü
KuzeyiinAnnesii Elissaaaaaa canım 1 hafta önce kuşak iltihabından dolayı 3 gün gece gündüz uyumamışdı bütün testler yapıldı kan idrar Rota olmamıza rağmen ishalde olmuşdu onada bakıldı bütün sonuçları temiz çıkmışdı 3 gün yine antibiyotik kullandık kulak iltihabıda geçmişdi
HakanSerpilAkbulut KuzeyiinAnnesii ben 6 aydan 1 yasa kadar çektim ne zaman ki 1 yasina girdi ve 1 ay falan gecti üstünden yeni yeni akşam erkenden yatıp gece emmeye kalkıyor sabah da erkenden kalkıyor umarım düzelir çok zor durum bilirim allah sabır ve güç versin 🤗
KuzeyiinAnnesii HakanSerpilAkbulut amin canım benim cümlemize inşAllah gündüz neysede gece uykusunun yerini hiç bişey alamıyor bu yüzden insan tükeniyor
Thesra KuzeyiinAnnesii Rica ederim 🤭🤣😅 bir ferahlama bir coşku geldiyse tamamdır hadi b en kaçtım şekerim😀🌺
Emelimsi KuzeyiinAnnesii tam olarak aynı durumdayım ve çalıştığım için de bedenen ruhen çok kötü durumdahım napacağım bilmem
Busrase KuzeyiinAnnesii nasıl uyutuyorsun ? Belki diş çıkardığı için bu şekilde oluyordur sen sakinleştirmek için bol bol kucağına al
KuzeyiinAnnesii Busrase emziği verip yatağa yatırdığım an uyur bi alt iki çıktı diğerleri yok belkide dişdir bilemiyorum zaten ya babanın ya benim kucağımda 🤷🏻♀️