aselimmm18 Sağlık ocağının verdiğini kullanmak istemiyorum. Sidafer damla aldım. 4.5 aylık bebeğime kaç damla kullanmalıyım? Doktora danışcm kontrole gidince fakat o zamana kadar kullanan annelerimiz yardımcı olabilir mi
AAEFS aselimmm18 Bebeğin kilosu kadar demişti doktor ve sağlık ocağındaki hemşire. Örneğin Bebek 5 kilo ise 5 damla
bebisimbenm aselimmm18 bizde alerji yapmıştı canim.kullanirken dikkat edin hemen ağız çevresi kızarmaya basladi
Ugggg aselimmm18 üstünde yazması lazım sağlık ocagindakinde ne varmis kullanmadin biz daha baslamadik kan damlasına
demir1717 Ugggg sağlık ocağının verdiği vegaferonda asıl bir bebeğe verilirken olmaması gereken, metil ve propik paraben ve sakkaroz yani şeker var. Verdikleri gaz damlasından d vitaminine kadar birçok şeyde malesef böyle 🙁
aselimmm18 AAEFS sidefer ağır olduğu için 1 damla diyenler var. Siz kaç damla kullanıyorsunuz ve hangi damlayı
AAEFS aselimmm18 sidefer kullanıyorduk biz de, süt alerjisi şüphesi var bebeğimin o yüzden ara verdik şimdilik
Yuliya1219 bebisimbenm bizde de alerji var ama doktorumuz yine de onu yazdi bebegimin yuzunde kucuk kucuk sivilceler cikti acaba ondan mi? Doktora soyledim ama degildir dedi. Siz hangi damlayi kullaniyorsunuz? Bende degistirmek istiyorum.
Mahinursmr aselimmm18 kilo basına 1 damla vericeksiniz benim kızım 7 kilo 7 damla veriyorum kilo arttıkca damlada artıyor 😊
AlyaBaby aselimmm18 sidefer ilk 1-2 damla ile başlayın demişti doktor coğaltarak sonra günde 5 damla sidefer için kılosu kadar damla denmiyor canım 👍🏻 Bende bi 10 gün kullandım şimdi değiştirttim nutrigen iyi diye okudum onu aldım ama daha başlamadık
Mel-sin AAEFS Sit alerjisinden şüpheleniyoruz bizde. Sidefer alacaktım şimdi yorumuzu görünce durdum. Vegaferondan hiç memnun kalmadım. Peki siz ne kullanıyorsunuz
AbdullahEmir aselimmm18 canım ben sağlık ocağınınkini kullanmadım doktor o kabız yapabilir dedi sidefer verdi çok şükür kabızlık falan yok gayet memnunum oğlum 5 ay 10 günlük doktor günde 5 damla kullan dedi oğlum 7 kilo olmasına rağmen