Annabel-Lee Fadikfs Benimkisi görev adamı, hadi yapalım deyip elime bir tane alınca bana yardım ediyor maşallah 🧿 çünkü oyuncakları toplamak demek yatağa geçilecek ve orada en az 1 saat zıplamak demek oğlum için 🤣😂🤣 pekiştireci sağlam 🤣😂
Annabel-Lee Fadikfs 25 ay 19 günlük 🧿 memeyi bırakmaya çalışan hüzünlü bir kuzucuk 😅🤭 sürekli oyun halindeyiz. Tüm yaramazlıkları oyuna çeviriyoruz. Eğlenmeye çalışıyoruz. O yüzden bu ara yaptığı yaramazlıklara minnettarım 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Daha çok yapsın ki memeyi unutsun 🤣😂🤣😂
Annabel-Lee Fadikfs Bir de en sevdiği şey suyla oynamak 😂 eline bir kova bir de maşrapa verip balkondaki musluğu açsam akşama kadar oynasa doymaz 💧 😂 ördek cinsi var galiba 🦆 🦆 🦆
Minikpandailay Fadikfs 😄😄 en sevmediğim cümleyi kurmuşsun koca teyzelerim der durur 😅 ama tok kursağına kadar tok olduğu zamanlar da yiyo 😁
GramPozitifBakteri CankizimRavzam Oy iyi bari.Yakar illaki baharat sonuçta ama işte kendi topuklarına sıkıyolar 🥴
CankizimRavzam GramPozitifBakteri Aynen kuzum ya 😟 yasak olan şey hayır dediğimiz birşey oldu mu daha cazip geliyor biraz önce de bulgur yiyordu yere dökmüş bide güzel yemiş 😅😅
GramPozitifBakteri CankizimRavzam Hayır desen ağlıyo hayır demeyip izin versen sonucundan dolayı daha çok ağlıyo.İki ucu b.klu değnek :)) oh afiyet olsun pişirip versen yemez 😃
CankizimRavzam GramPozitifBakteri ay çok güldürdün beni ya 😅😅 eline istediği şeyi verince ağlayan biz oluyoruz nedense 😅😅😅 pişirsen yemez 😅😅😅 ne kadar da doğru
GramPozitifBakteri CankizimRavzam Allah ağlatmasın 🤗🤗 evet kesinlikle ağlayan biz oluyoruz ağrı kesici olmadan duramaz oldum valla billa 😒😒