Yaseminnykn Bebeğim yaklaşık 2 haftadır kakasını yapmıyo napmam gerekiyo 1 ay 26 günlük anne sütüyle bealiyorum
Ayazinannesi3001 Yaseminnykn poposunun zeytinyağı ile ya da hakiki yağ ile uyanabilirsiniz bir pamuk yardımıyla veya doktor tavsiyesi ile lavma yapabilirsiniz
Ayaz_80 Yaseminnykn hemen müdahale etmen gerek benim oglum en fazla 10 gün yapmayınca müdahale et dedi gliserin kansuk fitil koydum yarım ama benimki 3 buçuk aylikti sormalisin bence
Wanderlust Yaseminnykn anne sutu alan bebeklerin 10 gune kadar yapmamasi normal kabul ediliyor bir doktora gosterin mutlaka
serpil1 Yaseminnykn sabun fitil gibi şekillendir canım sabun anında yaptırıyor içinde kalmıyor merak etme kakayla çıkıyor benim doktor onu önerdi
Ayaz_80 Yaseminnykn Valla bilemiycem canım zeytinyağıyla uyarı yapmalisin benim oğlum 8 gün olunca artık çok ağlıyordu gazı bile çok kötü kokuyodu
Pembekoalaa Yaseminnykn Enterogermına Kids verebilirsiniz bağırsak florasını düzenliceği için rahat olucaktır 😌
Yaseminnykn Ayaz_80 işte benimkide öyle ama nasıl uyarı yapcsm tarif eder isiniz zeytin yağını poposunamı sürcwm
Ayaz_80 Yaseminnykn canım hakiki zeytinyağı varsa kulak cubugunu batir deliginin kenarlarına doğru sür iyice bide kendini ıkındırması için bacaklarını karnına dogru iterek masaj yap ben böyle yarım saat boyunca masaj yaptim ancak yapabildi
duygu3437 Yaseminnykn kulak çubuğunu zeytinyağ batır poposunu etrafına bastır deliğe hafif dokundur ama çok sokma içeri tahriş olur hafif bastır sonra elini bebek yağıyla yağla karnına masaj yap sonra tekrar popoyu uyar yapar inşallah