Gorkeminannesiii Selam kızlar 11 aylık oglum var diyorum artık başlasammı özel bölge mahremiyet egitimine siz ne diyorsunuz varmı aranızda başlayan 🤔??
Reyna Gorkeminannesiii bunu siz doğduğundan beri aşılayacaktınız herkesin yanında altını değiştirmeyerek babası ve siz dişinda başka biri altını almayacak sekilde 11 aylık bi bebek anlamaz şuan
Mom987 Gorkeminannesiii Şuan alışmasını beklemeyin ama yavaştan beynine işler öğrenir zamanı gelince.
Deletedmom896 Gorkeminannesiii Doğduğundan beri uyguluyorum kimsenin Yanında alt açmıyorum şimdi 15 aylık etek elbise giydiriyorum açıyor ört kızım ayıp diyorum
Gorkeminannesiii Reyna yok kuzum zaten eşimden başkasının yanında degiştirmedim şimdiye kadar Bundan sonrada degiştirmem ama hani özel bölge oldugunu bilsin gibisinden dedim sen yanlış anladın galiba 😊
Gorkeminannesiii Deletedmom896 bende hiç degiştirmedim başkasının yanında babamız hariç bazen babamız bile degişiyor benim işim oldugu zaman
Gorkeminannesiii Deletedmom896 bende degiştirmeyim acaba bilemedim şuan 😅 sorumluluk alsın diye bazen diyorum sen degiş işim var benim 🤭
Minikcivcivim Gorkeminannesiii şuan yapabileceğiniz sadece başkalarının yanında bez değiştirmemek. Bunu yaparken de neden başkasının yanında değiştirmediğinizi anlatabilirsiniz. WC eğitiminde tam anlıyor oluyorlar.
AtlasAysegul Gorkeminannesiii sık sık tekrarla anlayacka emin ol. Ben hep tekrarladım olması gerekeni şimdi 21 aylık anlıyor ve o da tekrar ediyor mesela izinsiz dokunamaz vs. gibi